Nieuws

Reuma Walk 11 september 2021

Reuma Walk 11 september 2021

In de voorgaande zes jaren was de Reuma Walk (RW) van ReumaNederland een landelijk gebeuren en werd die op één plek in het midden van het land gehouden. Door corona was dit in 2020 niet mogelijk en kon de 7e editie in de eigen omgeving gewandeld worden, de zogenaamde Home Edition. Hieraan is in Emmeloord door ruim 20 personen, leden van de RPV NOP-URK, familie en vrienden, met veel enthousiasme en bij prachtig weer deelgenomen.

 

Reuma Walk 11 september 2021

Dit jaar is het mogelijk om op 11 september de Reuma Walk Home Edition (RWHE) in/rondom Emmeloord te wandelen. De start is om 10.00 uur van Restaurant 't Voorhuys in Emmeloord.

Leden van de Reuma wandelgroep kijken er al naar uit en hopen dat er veel RPV-leden, familie, vrienden en (on)bekenden aansluiten en deelnemen aan deze wandeltocht. 

De RW is een sponsorloop van 5, 10 en 15 km.   RPV NOP-URK organiseert de 5 km wandeltocht. Inschrijfkosten hiervoor zijn €  7,50 p.p.  Deze kosten komen ten goede aan ReumaNederland, die het bedrag gebruikt voor onderzoek naar reuma.                                                               

Voor de 10 of 15 km kunt u zich opgeven bij info@reumawalk.nl.

 

Enthousiast geworden door bovenstaande en wandelt u gezellig mee?

Geef u dan per mail z.s.m. of uiterlijk vóór 30 augustus op bij Paulien de Vries - de Booij, fambdevries@gmail.com onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en mailadres.

 

Als u bent ingeschreven ontvangt u een persoonlijke actiepagina. Deze kunt u doorsturen naar familie of vrienden met de vraag of ze u willen sponseren.

Misschien vindt u het moeilijk  iemand te vragen uw prestatie te sponseren. Bedenk dan dat het geld niet voor uzelf is. De opbrengst van de Reuma Walk is bestemd voor onderzoek dat ReumaNederland financiert. Dus laat uw prestatie sponseren en draag zo bij aan baanbrekend onderzoek!

Gepubliceerd op dinsdag 6 juli 2021

'We houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes'