Nieuws

Corona corona corona

Corona corona corona

Toen ik afgelopen week ietwat zat te mijmeren over waar zal de tweede nieuwsbrief over gaan? Misschien nog meer: wat zou in de achterliggende tijd veranderd zijn, in welk opzicht dan ook, wat krijgen we als 'nieuw' weer te verhapstukken? Nu ben ik gelukkig niet zo snel van slag en ook deze keer kwam het, gelukkig misschien, binnen als: ‘het blijft hetzelfde en dan opnieuw verpakt’.

 

Wat me wel opvalt, en ook bijblijft, zijn de frontberichten (aan het eind van elke dag op

Nederland 1 te zien) van die mensen die er 110% mee bezig zijn en er middenin zitten. Die, in mijn beleving, zich met soms flinke risico’s met hart en ziel inzetten met zorg voor patiënten in zieken- en verzorgingshuizen en in de thuiszorg. Als je dan leest dat er ook nog legio

uitval is, wat dan door de collega’s opgevangen wordt, dan behoeft dat geen uitleg.

Wel mooi is om te horen dat er Nederland-breed meer dan 2000 personen zich weer als ex-verzorger hebben aangemeld. Of als buggy ondersteunend of soms net een poosje met pensioen, maar wel met 'verpleegliefde', zorg uit het hart meenemen naar hun 'vroegere werkplek'. Oude liefde roest niet, blijkt weer eens te meer. Chapeau voor deze mensen!

Corona. En toch, bij het woord corona, ik ben geen bierdrinker, daarvan kende ik de naam

wel, maar met het medium Wikipedia en na lang nadenken kwam het boven, het was een koekjesnaam van vroeger. Mij staat nog iets bij van spritskoeken, die de naam droegen. Helemaal zeker ben ik nog niet, maar daar er in ons ledenbestand ook meerdere 75-plussers zitten die koekjes kochten, ook omdat ze wel boodschappen deden, heb ik de ijdele hoop dat er wel reactie komt op deze gedachte. Laat maar weten: mail naar wendvroom@hetnet.nl

Nu even wat anders. Toevallig is het niet, maar wel een feit, dat deze nieuwsbrief uitgaat van de

Reumapatiëntenvereniging Nooroostpolder-Urk. Daarom is het misschien ook wel even wat om iets over reuma te zeggen. Ik kwam tijdens de internetvlucht bij het zoeken naar corona-dingen nog wel iets aardigs tegen. Artsen waren verbaasd. Als u denkt dat u de rest van uw leven vastzit aan medicatie ter verlichting van pijn tegen artritis of gewrichtspijn, dan moet u iets doen met Kurkuma. Heel veel mensen gebruiken kurkuma tegen artritispijn en artrose. We horen veel te vaak dat mensen medicijnen moeten gebruiken om gewrichtspijn te verlichten en gezien de bijwerkingen die veel van deze voorschriften in petto hebben, is dat helemaal geen prettig vooruitzicht. Het zijn kurkuma-recensies die ons erg blij kunnen maken. Mensen die zijn gestopt met het nemen van medicijnen en deze vervangen hebben door een natuurlijk middeltje dat mensen elders in de wereld al duizenden jaren gebruiken. KURKUMA niet te verwarren met Corona. Beste mensen, ik heb het niet bedacht, maar herschreven en geef het gewoon maar door.Wacht niet langer zegt de fabrikant. Het is de reclame die men er voor maakt. Nu is nietalles altijd waar. U twijfelt misschien ook, niet waar en zou het zo maar eens ….. !!! Ontdek het geheim van een beter leven! JOINTFUEL360, Kurkuma, geeft u soepele gewrichten. .Site: https://www.jupiterlabs.shop/.

Ze verbruiken het als bijproduct in koekjes en daar zit hem nu de kneep. Dat koekje schijnt te komen van de fabrikant, jawel met de naam …..CORONA.

Leuker kunnen we het vandaag niet maken, het rare met het ‘ware‘ combineren. Baat het niet, dan weet u het ook maar weer. Niets uitproberen betekent nooit iets nieuws ontdekken. (Kijk nog even in uw kruidenrek, staat het erbij?) Volhouden en geniet van de zon, desnoods met het lekkere koekiemonster KURKUMA' van Corona. 

 

« High » met groet, tot wederschrijven.

Uw voorzitter.                                                                                                   Wiebrand Vroom.

Gepubliceerd op zondag 17 mei 2020

'We houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes'

<h1>rpvnopurk.nl sitemap:</h1> <a href="http://rpvnopurk.nl/home">home</a><br /> <a href="http://rpvnopurk.nl/informatie">Informatie</a><br /> -<a href="http://rpvnopurk.nl/historie">Historie</a><br /> -<a href="http://rpvnopurk.nl/verenigingsblad">Verenigingsblad</a><br /> <a href="http://rpvnopurk.nl/fotoalbums_1431_1431">Fotoalbums</a><br /> -<a href="http://rpvnopurk.nl/2020">2020</a><br /> -<a href="http://rpvnopurk.nl/2019">2019</a><br /> -<a href="http://rpvnopurk.nl/2018">2018</a><br /> -<a href="http://rpvnopurk.nl/2017">2017</a><br /> -<a href="http://rpvnopurk.nl/2016">2016</a><br /> -<a href="http://rpvnopurk.nl/2015">2015</a><br /> -<a href="http://rpvnopurk.nl/2014_1458">2014</a><br /> -<a href="http://rpvnopurk.nl/2013_1453">2013</a><br /> -<a href="http://rpvnopurk.nl/album-2012">2012</a><br /> -<a href="http://rpvnopurk.nl/album-2011">2011</a><br /> -<a href="http://rpvnopurk.nl/album-2010">2010</a><br /> -<a href="http://rpvnopurk.nl/album-2009">2009</a><br /> -<a href="http://rpvnopurk.nl/album-2008">2008</a><br /> <a href="http://rpvnopurk.nl/links">Links</a><br /> <a href="http://rpvnopurk.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://rpvnopurk.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://rpvnopurk.nl/agenda">Agenda</a><br /> <a href="http://rpvnopurk.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br />