Nieuws

Op vakantie met een beperking

Op vakantie met een beperking

Wilt u op vakantie naar een locatie die is aangepast voor uw beperking? Neem dan eens een kijkje bij de Aangepaste Vakantie Gids. De gids is zowel digitaal (www.aangepastevakantiegids.nl) als in een papieren versie te raadplegen.

De Aangepaste Vakantie Gids is bedoeld voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking of chronische ziekte. Via de website kunt u eenvoudig aangeven van welke voorzieningen, hulpmiddelen of zorg u gebruik wilt maken en of u bijvoorbeeld een actieve vakantie wilt of liever een kuurreis wilt maken. Hier rolt gegarandeerd de voor u meest geschikte accommodatie uit.

 

De Aangepaste Vakantie Gids is een platform dat het aanbod aan aangepaste vakantielocaties samenbrengt. Er worden geen boekingskosten in rekening gebracht en u kunt rechtstreeks contact opnemen met de aanbieders.

 

In de papieren versie staat ook veel informatie over verzekeringen, de financiële kant van deze vakanties, het inzetten van een pgb, de mogelijkheden van respijtzorg en handige tips. De papieren gids is voor € 5,95 te bestellen via www.aangepastevakantiegids.nl/bestellen. Wilt u contact met de Aangepaste Vakanatie Gids, dan kunt u bellen met 0475-463 465 of mailen naar info@aangepastevakantiegids.nl

Gepubliceerd op woensdag 4 april 2018

'We houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes'